Städfirma Säter

Din städfirma för Flyttstädning, Storstädning, Hemstädning, Fönsterputsning och alla övrig städning

Städfirma Säter - Vi är din lokala städfirma

SR Städ & Tjänster är ett serviceföretag som betjänar familjer och företag i Rättvik med omnejd. Vårt företags försäkringar och ansvarsförsäkringar är upp till 10 miljoner kronor. Vi är mycket professionella och erfarna. Vårt arbete är garanterat. Vi överträffar dina förväntningar eftersom kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Vi använder endast miljövänliga produkter.

Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök så hittar vi tillsammans en plan som passar dig så att du kan få den städhjälp du behöver i ditt hem.

Städfirma Säter - Kontakta oss redan idag!

Städfirma Säter - Vi gör det enkelt och rent

SR Städ & Tjänster är inget jobb för litet eller för stort för oss. Du hittar vår städfirma i Rättvik med omnejd, vårt team brinner för städning och kundservice och gör alltid något extra för våra kunder. Vår filosofi är att vi inte blir nöjda förrän du är nöjd.

Med vår långa erfarenhet är det inte svårt att förstå att vi brinner för allt som rör städning och vi är väldigt lyhörda för våra kunder och deras önskemål, vilket förklarar varför många av våra kunder stannar hos oss år efter år.